Парти с облаци от пяна на басейна във Фермата започна като

...
Парти с облаци от пяна на басейна във Фермата започна като
Коментари Харесай

Голям кошмар за Линда от Фермата

Парти с облаци от пяна на басейна във " Фермата "  започна като райско преживяване и се трансформира в призрачен сън за една от участничките. Студентката по право Линда от тим " Елбетица "  подцени терена, хвърли се във водата, подхлъзна се неприятно и сряза стъпалото си.

От раната бликна кръв, а младата жена се преви от болежка и избухна в сълзи. Секунди по-късно в стопанството дойде доктор, с цел да прегледа изплашената и трепереща участничка.

" Линда има порезна рана на палеца на левия крайник, към 3 сантиметра. Истински шанс е, че не си е срязала сухожилието. Раната не може да се лепи, би трябвало да се зашие, тъй като е дълбока ", изясни медикът преди да премине към деяние.

 undefined

До трагичната развръзка се стигна откакто „ Елбетица “ завоюваха значима борба и получиха правото да се върнат в „ парадайса “ и да честват с пяна и музика край басейна. Актьорът Петър предизвести съотборниците си да внимават и да не скачат във водата, с цел да не се подхлъзнат и контузят.

„ Дуднех като остаряла свекърва, само че ето, че от играчка стана плачка! В момента Линда е с три шева и е под въпрос дали ще продължи играта “, сподели той. В „ Канатица “ пък се тормозиха, че студентката може да „ докуцука “ до финала, тъй като от „ Елбетица “ ще я ваксинират поради контузията и тя няма да взе участие в отборните елиминационни дуели. Дали обаче ще се случи по този начин, единствено времето ще покаже.

В идната борба на Арената противниците ще са единствено мъже. В понеделник от страна на „ Канатица “ ще се борят земеделецът Кенан и дизайнерът Сергей, а от „ Елбетица “ - артистът Петър и сервитьорът Андрей. След края на конфликта един от тях ще напусне риалитито вечно единствено три седмици преди огромния край за 100 000 лв..

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР